Season pass pro The Crew 2 nepotřebujete. Veškerý dodatečný obsah bude pro všechny
zdroj: tisková zpráva

Season pass pro The Crew 2 nepotřebujete. Veškerý dodatečný obsah bude pro všechny

7. 6. 2018 10:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Takhle se nám to líbí. Žádná placená DLC, přitom spousta nového obsahu po vydání. V Ubisoftu jsou zjevně spokojení s platebním modelem z Rainbow Six Siege, protože jeho obdobu najdete i v nadcházející závodní arkádě The Crew 2. Adam si betu užil (viz jeho dojmy), a i ve mně zanechala pozitivní dojmy. Právě oznámený dodatečný obsah jen přikrmuje touhu přenést se na konec června.

Nebojte, season pass bude. Vyjde vás na 40 dolarů, případně je součástí zlaté edice hry, která vám zároveň zajistí přístup do hry o tři dny dříve. V den vydání se díky season passu dočkáte tří exkluzivních vozidel (Fiat 500 od Abarthu v provedení monster trucku vypadá opravdu dokonale) a následně se každý měsíc můžete těšit na sedmidenní předběžný přístup ke dvěma novým vozidlům.

Kromě toho vám season pass zajistí už jen novou lokaci garáže, dva obleky a 20% slevu do herního obchodu. Pokud tedy po ničem takovém neprahnete a nepotřebujete usednout za volant, řídítka či knipl čerstvých novinek o týden dřív, ušetřete peníze, protože stejně dostanete každý měsíc dvě nová vozidla a každé tři měsíce velký update s novými módy a dalšími prvky úplně zdarma. Tento servis potrvá minimálně rok.

zdroj: Archiv

Z videa výše to vypadá, že se v červenci můžete těšit na dvě opravdové krásky – motorku MV Agusta Brutale Dragster 800 RR a supersport Ferrari FXX K. Celkem je naplánováno 22 vozidel na 11 měsíců. První velký update dorazí v září, přidá dalších pět vozidel, pátou legendární úroveň tuningových dílů, a hlavně novou disciplínu se vznášedly.

Přehledová mapka níže prozrazuje ještě další dva updaty, které dorazí letos v prosinci a v březnu příštího roku. O prosincovém momentálně víme jen to, že představí PvP mód. Pokud vás nepřesvědčil dodatečný štědrý obsah, Adamovy dojmy, ani náš rychlíkový GamesPlay, pak si ještě před vydáním vyzkoušejte otevřenou betu The Crew 2. Její datum bohužel neznáme. Plná hra vyjde na počítačích a konzolích 29. června.

The Crew 2 Season Pass Roadmap zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články