Secret World slaví narozky speciálním týdnem a 7. datadiskem
zdroj: tisková zpráva

Secret World slaví narozky speciálním týdnem a 7. datadiskem

1. 7. 2013 18:21 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Ve středu 3. července bouchne v kancelářích Funcomu šampáňo a rozjede se pět dní oslav u příležitosti prvních narozenin mysteriózní onlineovky The Secret World. Speciální (pracovní) týden bude orámován dvojicí zásadních událostí – 3. července dojde ke spuštění speciální in-game události Guardians of Gaia, a bezprostředně po jejím konci 8. července vyjde v pořadí již sedmý velký obsahový update s mnohoslibným podtitulem „A Dream to Kill“.

V rámci slíbeného in-game eventu Ochránci Země budou z děr po celé Zemi jako obrana proti neznámé nákaze vylézat příšery masivních rozměrů, porazit je půjde pouze ve skupinách a členové úspěšných týmů si z vítězného boje s ochránci odnesou zajímavou odměnu – svého vlastního malého ochránce. Jak se ale sluší a patří na velkou oslavu, čeká stávající i nové hráče The Secret World během týdne od 3. do 8. července ve hře spousta jiných speciálních akcí a událostí.

V prvé řadě se do hraní The Secret World mohou v uvedeném termínu zapojit bez nutnosti vlastnit hru i lidé, co hrají jiné onlineovky od Funcomu. V in-game obchodě bude dále po dobu oslav sleva 30 % na prakticky veškeré zboží, a ještě ke všemu by každý den na hráče měl po přihlášení do hry čekat jiný bonus – dvojnásobné množství zkušenostních bodů a tak dále.

Jakmile oslavy prvních narozenin 8. července skončí, čeká na hráče zmíněný  obsahový update Issue #7: A Dream to Kill, který podle tiskové zprávy ponese znatelný nádech dobrodružství ve stylu Indiana Jonese či Jamese Bonda. Půjde tím pádem spíše o akční kousek, ve kterém si dle šéfa vývoje hry Joela Bylose zabojujete na střeše jedoucího vlaku, na Times Square vás čeká boj s monstry o velikosti mrakodrapu, projedete se na sněžném skútru, dojde na použití plamenometu a třešní na dortu bude setkání s vlkodlaky v Transylvánii. Na oficiální homepage na vás čeká malý komiks, jenž ukazuje důležitou postavu během události, která se stala před mnoha lety (v rámci herní fikce, samozřejmě) a s příběhem Issue #7 je nějakým způsobem významně spjata.

...

Joel Bylos rovněž upozorňuje, že jeho poddaní už tvrdě makají na osmém obsahovém updatu, který přinese nové scénáře a systém augmentací, jehož zapojení do herního systému by mělo přinést nové způsoby hraní The Secret World. Aby toho nebylo málo, scénáristé navíc pracují na nové postavě pro Tokio, s níž se ale seznámíme až po prázdninách. Rozhodně ale zatím hráčům The Secret World chybět nebude - obsahu, kterým by se měli zabavit, se na ně řítí opravdu požehnaně. Pokud tedy mezi vámi nějací hráči TSW jsou. No, nebojte se, s pravdou ven – kdo se do světa The Secret World čas od času podívá?

Nejnovější články