Sedmá epizoda Minecraft: Story Mode vás postaví proti zlotřilé umělé inteligenci
zdroj: tisková zpráva

Sedmá epizoda Minecraft: Story Mode vás postaví proti zlotřilé umělé inteligenci

19. 7. 2016 10:57 | Novinky | autor: Adam Homola |

Adventurní série Minecraft: Story Mode od Telltale Games se blíží k závěru, když předposlední epizoda vyjde už v pondělí 26. července. V Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 7: Access Denied budete pokračovat v kůži hlavního hrdiny či hrdinky Jesse a jeho/její party v hledání domova. Jenže se ocitnete ve světě ovládaném zlým počítačem PAMA, který chce ovládnout všechny a všechno s cílem optimálního využití všech zdrojů - včetně těch lidských.

Podobnému zotročení se chcete vyhnout, a tak se dáte na útěk, během kterého se vám do cesty připlete nový spojenec. Společně s ní musíte PAMA porazit a osvobodit jeho zotročenou populaci. Známí youtubeři, dabující herní postavy, dostali v sedmé epizodě silnou parťačku ve formě herečky Yvette Nicole Brown, kterou můžete znát například ze seriálu Community. Brown se v Access Denied zhostila role Harper, stvořitelky PAMA.

zdroj: Archiv

Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series - Episode 7: Access Denied bude od příštího pondělí dostupná pro PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a kompatibilní zařízení s operačními systémy Android a iOS. Access Denied je prostřední epizoda z dodatečné minisérie, která navazuje na původních pět epizod Minecraft: Story Mode.

Všechny tři nové epizody - šestku, sedmičku a osmičku - si můžete zakoupit v rámci Adventure Pass za patnáct dolarů či eur. Pokud byste chtěli epizody nakoupit samostatně, vyjde vás každá na pět eur. Je tu ale jeden drobný háček: musíte vlastnit alespoň první epizodu Minecraft: Story Mode, nebo rovnou celý Season Pass, jinak se k dodatečné mini sérii tří epizod nedostanete. Vyloženě samostatně se šestka, sedmička a osmička zatím neprodávají.

Nejnovější články