Série videí k Overwatch vysvětluje smutnou minulost Reinhardta a představuje novou hrdinku
zdroj: tisková zpráva

Série videí k Overwatch vysvětluje smutnou minulost Reinhardta a představuje novou hrdinku

5. 11. 2017 13:00 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Na Blizzconu to nebyl jen World of WarCraft a StarCraft II. Došlo samozřejmě i na hit Overwatch. Kromě představení nové podstavy Blizzard ukázal nový filmeček, který nese standardní kvality těch předchozích – tedy je skvělý. Tentokrát se věnuje Reinhardtovi, Crusaderům a bitvě o Eichenwald. Pokud vám ještě nebylo jasné, proč mapa Eichenwald vypadá tak, jak vypadá, po tomhle filmečku je vše jasné.

Osobně jsem si sice bitvu o hrad představoval poněkud…větší, nicméně i tak se videu daří dobře vypíchnout, co znamená odkaz Crusaderů pro samotného Reinhardta. A kdo chce, ten může v chování mladého Reinhardta vidět typického hráče, který kašle na tým v generálovi Balderichovi nás, zodpovědné Reinhardty, kteří umírají až při slovech „Barrier failing“.

zdroj: Vlastní

Jak už bylo řečeno, byla představená i nová hratelná hrdinka. Jmenuje se Moira O’Deorain, jde o support healera a příběhově patří k záporákům. Prováděla výzkum, který jí v Overwatch zatrhli, ale u speciálních jednotek Blackwatch ve výzkumu načerno pokračovalo. Má se za to, že její genetické pokusy mohou za to, že vznikla celá Omnic Crisis. Navíc se zdá, že je to ona, kdo je zodpovědný za Reaperův současný stav, nicméně doposud hra silně naznačovala, že ten viní primárně Mercy.

zdroj: Vlastní

Její veškeré schopnosti stojí na dualitě poškození/ léčení. Biotic Grasp funguje tak, že Moiřina levá ruka nablízko léčí spojence a pravá na větší vzdálenost vysává energii z nepřátel a léčí Moiru. Biotic orb vystřelí letící energetickou kouli, která se odráží a ve chvíli jejího vystřelení si Moira vybere, zda bude léčit spojence a nebo zraňovat nepřátele. Fade jí umožní teleport na krátkou vzdálenost, což by jí mělo umožnit přežít krátký střet a nebo se dostat ke svému týmu.

Ultimátka pak nese název Coalescence a jde o masivní energetický paprsek, který léčí spojence a poškozuje nepřátele a ignoruje přitom bariéry. Moira už byla hratelná na Blizzconu, takže se dá očekávat, že se velmi brzy objeví na PTR serverech a poté i ve hře.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články