Serious Sam 3 nabídne splitscreen mulťák pro 4 na jednom PC
zdroj: tisková zpráva

Serious Sam 3 nabídne splitscreen mulťák pro 4 na jednom PC

10. 8. 2011 13:06 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Je to vlastně od vývojářů hezké, když vyslyší volání svých fanoušků a splní jim přání. Tím spíš, když se jedná o hráče na PC. Touto cestou se vydalo i studio Croteam při vývoji střílečky Serious Sam 3: BFE, která podle aktuálních zpráv bude obsahovat kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče na jednom počítači, takže si zase užijete starý dobrý split-screen. Tři z party budou muset hrát na gamepadech a na jednoho šťastlivce zbude klávesnice s myší.

Navíc, kromě společného postupu proti bezhlavým nepřátelům, si to budete moci rozdat hezky proti sobě ve versus módech. „Serious Sam je známý svými zběsilými multiplayerovými módy a my jsme chtěli, aby tomu tak bylo i v případě třetího dílů. Fanoušci byly v případě split screenu na fórech a Facebooku velmi hlasití, tak jsme nechtěli zklamat jejich očekávání,“ řekl vedoucí programátor Alen Ladavac.

Hra bude také nabízet kooperativní online multiplayer až pro 16 hráčů. Na konto lokálního split screenu se vyjádřil i CFO společnosti Devolver Fork Parker: „Díky téhle funkci přicházíme o hromadu peněz. Mimochodem, dělají se i pornofilmy ve split screenu? Sledování čtyř najednou by mi ušetřilo spoustu času ve sprše.“

Nejnovější články