Síla vás provázej, GOG.com nabízí pořádné slevy na Star Wars hry
zdroj: tisková zpráva

Síla vás provázej, GOG.com nabízí pořádné slevy na Star Wars hry

29. 4. 2015 16:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jelikož se blíží 4. květen (May the Fourth be With You), GOG.com spouští slevovou akci na celou řadu titulů spojených se ságou Star Wars. Pokud vám tedy nějaký kousek v digitální knihovničce chybí, teď je ten správý čas na doplňování, protože v rámci Blaster a Saber Bundlu jde sehnat tyto hry s 37% respektive 76% slevou. Což už je nabídka, která se neodmítá, protože tohle jsou droidi, které hledáte.

Jak velmi volně napovídá název Blaster Bundle, točí se tyto hry primárně kolem stíhaček a vesmírných soubojů. Nejlépe se samozřejmě v seznamu vyjímají Star War: X-Wing Special Edition a Star Wars: TIE Fighter Special Edition, ale znalci jistě ocení i X-Wing vs. TIE Fighter případně strategii Star Wars: Galactic Battlegrounds v Saga edici. Každopádně se na balíček podívejte sami, třeba vám chybí jen jeden titul, třeba jej vezmete rovnou celý a na několik měsíců se někam zašijete a budete hrát.

Saber Bundle pak přináší v úhledném balení primárně hry, které se točí kolem rytířů Jedi, ale najdete zde také vynikající střílečku Republic Commando, strategii Empire at War, oba díly kultovních Dark Forces a samozřejmě i oba KOTORy. Seznam Star Wars her, které musí každý fanoušek hrát pak doplňuje Jedi Academy a Jedi Outcast a před vydáním moderní verze můžete zavzpomínat na galaktické bitvy v Battlefront II. Celá akce poběží ještě týden, takže na rozmýšlení máte času dost.

Nejnovější články