Šílená reality show v chystané online střílečce Hedone
zdroj: tisková zpráva

Šílená reality show v chystané online střílečce Hedone

1. 8. 2011 19:36 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Němečtí vývojáři se studia Acony chystají zajímavý projekt pod názvem Hedone. Pokud jste o tomto studiu nikdy neslyšeli, tak vězte, že na sebe kdysi upozornilo vývojem střílečky (nejdříve single i multi, později výhradně multiplayerové) Parabellum, která nikdy nevyšla. Některé motivy z ní si však určitě našly cestu právě do Hedone. Tato novinka bude také zaměřena na online multiplayer, a jak je dnes moderní, bude distribuována prostřednictvím free-to-play modelu.

Příběh bude situován do velmi blízké budoucnosti a přinese bláznivou zápletku. Guru sociálních médií John Lazar totiž zbohatne takovým způsobem, že se rozhodne pro zábavu investovat značné částky do klonování. Výsledkem jsou však umělá stvoření, která mají do lidí daleko a pochopitelně nepožívají žádných práv. Takže není problém je postavit proti sobě v televizních soubojích na život a na smrt. Říkal tu někdo Running Man?

Neoriginální, ale u online střílečky to může fungovat. Podle serveru Rock Paper Shotgun je na Hedone patrné několik výrazných inspiračních zdrojů. Různé úpravy nesou rukopis Brink, některé pohyby hodně připomínají Bulletstorm a systém zkušenostních bodů se velmi podobá tomu z Call of Duty. Významnou roli by měli hrát diváci, jejichž přízeň se pozitivně projeví. Jmenuje se „Heat“ a získat ji lze například prostřednictvím efektního zabitím protivníka. Přesné datum vydání zatím není známo, ale první obrázky si můžete prohlédnout právě na RPS. Do budoucna snad přibudou i na homepage.

 

Nejnovější články