Šílená střílečka Rage dostane pokračování od tvůrců Mad Maxe
zdroj: tisková zpráva

Šílená střílečka Rage dostane pokračování od tvůrců Mad Maxe

14. 5. 2018 17:40 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Střílečka Rage (nebo chcete-li stylizovaně RAGE) se sice nezařadila do panteonu klenotů od studia id Software, ale rozhodně to ani nebyl žádný propadák. V roce 2011 se Martinovi docela trefila do noty: tvůrci podle něj „i přes určitý promarněný potenciál vytvořili hru, za niž se nemusejí stydět oni, ani hráči, kteří se s ní rozhodnou strávit svůj čas.“ A dozrál čas na dvojku. Do brutálního světa připomínajícího Šíleného Maxe se chystá Rage 2.

Úvodní trailer toho sice zrovna moc neprozradí, ale aspoň je jasné, že příčetnost bude v téhle hře nedostatkovým zbožím. Maxovská atmosféra je evidentní, byť trochu přehlušená extrémní barevností, jak kdyby místní šílenci hráli reálnou verzi Splatoonu. A za zmínku rozhodně stojí, že kormidla se chopil tým Avalanche Studios, který má na krku dobrého, tři roky starého Mad Maxe. Spolupracovat na hře budou i původní vývojáři z id Software.

zdroj: Vertical Entertainment

Vydavatelské role se opět ujme Bethesda, která značku vlastní, a to je prozatím asi tak všechno, co vám k tématu Rage 2 můžu prozradit. Pokud ale hladovíte po dalších informacích, kručení ve vašich břichách nebude mít dlouhého trvání. Už na zítřek se chystá odhalení záběrů z hraní, které by měly rázem zatnout tipec všem nepodloženým spekulacím. Takže dokud mám čas, ještě si bleskově zaspekuluju: že by to byla nějaká pěkná postapokalyptická battle royale?

Rage 2 zdroj: tisková zpráva

(Byl to vtip, Bethesdo, takže laskavě žádné blbé nápady.)

Aktualizace: byla doplněna nová informace o tom, že spolu se studiem Avalanche se na hře podílí i id Software.

Nejnovější články