Šílený dům koček se vrací! Tvůrce Super Meat Boye oživuje projekt Mew-Genics
zdroj: tisková zpráva

Šílený dům koček se vrací! Tvůrce Super Meat Boye oživuje projekt Mew-Genics

11. 1. 2018 15:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Co čekat od Edmunda McMillena, jednoho z tvůrců her jako Super Meat Boy, The Binding of Isaac a The End is Nigh? Mno, „simulátor“ šlechtění koček by vám na mysl asi jen tak nepřišel. Ale McMillenovi a jeho kolegovi Tommymu Refensovi ano, již v roce 2013. Jenže svůj projekt poslali v roce 2016 k ledu s tím, že se možná vrátí za pár let. Pár let uteklo a kočičí šílenost Mew-Genics se skutečně vrací.

Podle nových informací se ovšem zdá, že Tommy Refense je z kola venku a McMillenovou pravou rukou při druhém pokusu o dokončení Mew-Genics je tentokrát Tyler Glaiel. Tahle dvojka se dříve postarala o nervy drásající plošinovku The End is Nigh. Společně se pouští do nového vývoje mixu The Sims, Pokémon, Animal Crossing a Tamagotchi.

Předchozí práce skončila v koši a tvůrci začínají úplně od začátku, a právě v těchto dnech připravují první prototyp. Tentokrát jsou však odhodlaní dotáhnout Mew-Genics do zdárného konce. Základ by snad mohl zůstat zachován – bizarní šlechtění koček (rozuměj mutování) za účelem vítězství v soutěžních výstavách.

zdroj: Archiv

Kočky se vám množí, přičemž kombinace dobrých i špatných vlastností obou rodičů přechází na jejich potomky. Je jen na vás, které dva kousky spáříte, abyste si vyrobili výstavní kočičku. Projekt je prozatím v plenkách, takže dříve jak za rok s ním opravdu nepočítejte. Zvlášť proto, že McMillen momentálně dělá nějak moc věcí najednou.

Aktuálně se plně soustředí na svůj projekt The Legend of Bum-Bo, což má být mix The Binding of Isaac a Puzzle Quest a po příběhové stránce prequel k první jmenované. Vydání této hry by mělo stíhat letošní rok na Steamu, iOS a Switch. Vedle toho právě finišuje poslední bezplatný obsah pro The Binding of Isaac: Afterbirth+. Snad taková vytíženost neovlivní kvalitu jednotlivých her.

Nejnovější články