Simulátor včely vyjde na podzim, vydáte se v něm do New Yorku
zdroj: tisková zpráva

Simulátor včely vyjde na podzim, vydáte se v něm do New Yorku

8. 8. 2018 12:40 | Novinky | autor: Adam Homola |

Čas od času se na Steamu objeví tak bizarní simulátor, že nad ním jen tak nemávnete rukou, ať už to je „simulátor“ kozy, chleba, nebo třeba kamene. Vývojáři z Varsav Game Studios chtějí laťku posunout o kousek výš a za pár měsíců na trh vypustit simulátor včely trefně pojmenovaný Bee Simulator.

V Bee Simulator se, nepřekvapivě, zhostíte role včely. Trochu překvapivě se ale neocitnete na rozkvetlé louce, v lese blízko rozkvetlé louky, nebo kdekoliv jinde, kde to mají alergici jako já tak rádi. Objevíte se uprostřed New Yorku, respektive v jeho velkém Central Parku. Ten by měl nabízet dostatečnou pestrost i rozsah, protože v dálce stojí spousta věcí včetně vašeho úlu.

Tam už na vás čeká několik včelích aktivit v čele se závoděním, pilným sbíráním pylu, tancováním v podobě specifického létání a vůbec prozkoumáváním pestrého světa Central Parku z unikátní perspektivy včelky, která z výšky vidí svět.

zdroj: Archiv

Hrát můžete jak sami, tak v multiplayeru, konkrétně ve split screenu v kooperaci či proti sobě, kde vás prý čeká i další, zatím nepředstavená mapa. Bee Simulator má obsahovat i souboje, v nichž se utkáte s nepřátelskými vosami, a vaší přítomnosti nebudou nakloněni ani někteří lidé. Vývojáři nicméně slibují, že o nic násilného nepůjde a hru si mohou společně s rodiči vyzkoušet i menší děti.

Jestli si budeme moct včelku upravit i vizuálně a třeba si ji přejmenovat na Máju, zatím nevíme. Bee Simulator mávne křídly ještě letos na podzim, kdy vyletí na PC, PlayStation 4, Switch a Xbox One.

Nejnovější články