Šindži Mikami a tým, který vytvořil Evil Within, se vrací s duchařinou Ghostwire: Tokyo
zdroj: tisková zpráva

Šindži Mikami a tým, který vytvořil Evil Within, se vrací s duchařinou Ghostwire: Tokyo

10. 6. 2019 7:20 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Prezentace Bethesdy byla letos kolem a kolem ze slabšího soudku. Kulantně řečeno. Ale to neznamená, že by se nedaly najít světlé momenty. Jedním z nich byla chvilka v reflektorech pro studio Tango Gameworks, které před devíti lety založil Šindži Mikami. Krom kreativní ředitelky mluvící tak kouzelně, že bych si přál, aby mi nadabovala navigaci v autě, stojí za pozornost i nová hra – Ghostwire: Tokyo.

Jedná se o duchařskou akční adventuru zasazenou do titulní japonské metropole. Nečekejte ale rozesmátou Akigahabaru, ve zdejší verzi města se ztrácí lidé. Na vás bude zjistit proč. Hromadný výlet za krásami japonského venkova za to velice pravděpodobně moci nebude.

zdroj: Archiv

Narazíte na tajemná spiknutí a nadpřirozené úkazy. Třeba v podobě přízraků, které mohou být nebezpečné, ale potkáte prý i entity, které vám naopak pomohou. Na vaše průzkumnické kroky čeká (nejspíš) otevřený svět a pointou příběhu nebude, dle náznaků z prezentace, nic menšího, než záchrana celého lidstva. Respektive alespoň toho, co z něj zbylo.

Trailer naznačuje ještě dvě další věci: Hrdina to bude umět s lukem a zřejmě se ani sám nelekne využívání nadpřirozených schopností. Ukázka v podstatě nic dalšího neprozrazuje, ale její stylová forma a poutavé výtvarné provedení zkrátka umí vzbudit zájem už samy o sobě.

O datu vydání zatím žádná zmínka nepadla.  

Nejnovější články