Skaveni přináší do TW: Warhammer II experimentální mód The Laboratory
zdroj: tisková zpráva

Skaveni přináší do TW: Warhammer II experimentální mód The Laboratory

8. 12. 2017 14:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Creative Assembly společně s Intelem a bandou Skavenů přidají do Total War: Warhammer II mód The Laboratory, který je… hodně experimentální. Umožní vám v Custom Battles nastavit rozličné parametry, které se projeví jak na tom, jak probíhá bitva, tak jak moc se zadýchá váš počítač. Jednou z věcí, které jde změnit je totiž velikost jednotek a ve chvíli, kdy jsou na mapě desetitisíce pěšáků, zadýchá se i nadupané dělo.

Měl jsem možnost si The Laboratory vyzkoušet na předváděčce v Londýně a jde o opravdu vychytanou novinku, se kterou se dá hodně vyřádit. Rámcově ale jde v Laboratory vytvářet šílené scénáře, kdy třeba přifouknete monstra na dvouapůlnásobek velikosti, snížíte gravitaci, takže těla létají do nebes a nebo alespoň zvýšíte dynamiku nárazu, což při dost velkém útočníkovi odhazuje mrtvoly desítky metrů.

zdroj: Vlastní

Jenže kromě blbnutí nabízí Laboratory prostor k mnohem taktičtějším změnám. Můžete zvětšit velikost jednotek, snížit míru vyčerpávání jednotek, přidat víc munice střelcům apod. Najednou si jde mnohem víc hrát s tím, jak byste chtěli, aby byla bitva konkrétně koncipovaná. Větší bloky pěchoty lépe odolají útoku jízdy. Přidejte snížení vyčerpávání a máte delší bitvy. Myslíte, že by útok trolla měl být drtivější? Přidejte trochu na posuvníku Impact.

Jen počítejte s tím, že Creative Assembly rozhodně nezaručují žádnou plynulost, pokud napálíte všechny možné posuvníky nahoru. Jde rozhodně o zajímavý nástroj, kterým jde ozvláštnit hratelnost a také uvařit sebenadupanější počítač. The Laboratory vyjde 14. prosince jako bezplatný update.

warhammer laboratory zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články