Skvělé RPG Pillars of Eternity rozšíří chladný datadisk The White March
zdroj: tisková zpráva

Skvělé RPG Pillars of Eternity rozšíří chladný datadisk The White March

17. 6. 2015 12:52 | Novinky | autor: Adam Homola |

Jednou z největších věcí, které vzešly z PC Gaming Show na letošní E3, bylo představení první části datadisku do Pillars of Eternity. Ten ponese název The White March: Part 1 a jak už asi tušíte, dříve či později se dočkáme The White March: Part 2. Ale to bychom předbíhali. První část ještě nemá ani datum vydání, ale co má, je první trailer a detaily toho, co se na nás vlastně chystá.

Pillars of Eternity: The White March: Part 1 rozšíří příběh i hratelnost základní hry například zvýšením maximální možné dosažitelné úrovně, přidání multi-class schopností, nových společníků za povolání rogue a monk a nového systému umělé inteligence vaší party. The White March: Part 1 by měl vyjít brzy na PC, Mac i Linux.

zdroj: Archiv

"Odezva fanoušků na Pillars of Eternity byla neuvěřitelná. Už od počátku vývoje jsme věděli, že máme potenciál vytvořit takový ten typ hry, ke které se chcete vracet znovu a znovu a znovu po hodně dlouhou dobu. The White March je naším teprve druhým krokem v rámci dlouhé iniciativy přinést na světlo světa víc Pillars of Eternity. Ale jako vždy se snažíme ujistit, že s novým obsahem nezklameme fanoušky, kteří v nás vložili svoji důvěru," napsal na webu Feargus Urquhart, šéf Obsidianu.

Nejnovější články