Slevové akce Black Friday právě lomcují celým světem a GOG samozřejmě není výjimkou
zdroj: tisková zpráva

Slevové akce Black Friday právě lomcují celým světem a GOG samozřejmě není výjimkou

21. 11. 2017 17:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Žijeme ve světě slev. Naprostá většina lidí si nevybírá potraviny podle chuti, ale na základě vyzývavé žluté cedulky. Nezáleží na tom, že je máslo zlevněno o neuvěřitelných 5 %, jednou na nás svítí sleva, tak jich koupíme rovnou deset. A proč kupovat televizi přetékající novými technologiemi, když mohu mít tu samou rok starou bez nějakého nesrozumitelného písmenka navíc za polovic? To samé platí u her. Stačí jen počkat s koupí pár měsíců, a slevy se téměř jistě dostaví.

Internetový obchod GOG právě rozjel vlastní slevovou akci Black Friday, a jak už to tak u Poláků bývá, z návštěvy jejich webu neodejdete s prázdnou. Skutečně vám stačí jen jedno kliknutí, a rozšíříte si svou knihovničku o 20 let starou sci-fi střílečku MDK. Pochopitelně zdarma.

Další odměnou je možná právem a možná neprávem opomíjená hra StarCrawlers. Napohled to tak sice nevypadá, ale jedná se o letošní titul, který celkem odvážně spájí cyberpunkový vesmír s krokovacím dungeonem. Na něj sice žádná sleva není, ale stačí během Black Friday nakoupit hry v celkové hodnotě alespoň 15 dolarů a bude vám rovněž říkat pane/paní.

StarCrawlers zdroj: tisková zpráva

Ale kromě těchto dvou her, které můžete získat zdarma, bylo slevami ověnčeno na 300 dalších titulů. V některých případech jde až o devadesátiprocentní úbytek ze základní ceny. Nebudu zde samozřejmě vyjmenovávat veškerou nabídku, ale rád se s vámi podělím o své tipy, o nichž sám momentálně uvažuji.

Třeba taková Hellblade: Senua’s Sacrifice je teď o čtvrtinu levnější. Tato akční adventura je lákavá propracovanou grafikou, unikátním ozvučením, psychologickou složkou a depresivním zasazením do severské mytologie. Tvůrci z Ninja Theory nám tímto kouskem dokázali, že i malé studio s nízkým rozpočtem dokáže vytvořit produkt hodný označení AAA.

Hellblade zdroj: tisková zpráva

Rovněž čtvrtinové slevy se dočkal teprve dva měsíce starý krokovací dungeon Vaporum ze Slovenska. Hlavní devízou je v tomto případě steampunk a s ním spojené zbraně i puzzly. Navíc si zde nelevelujete svou postavu, ale jen upravujete svůj parooblek, takže se kdykoliv v průběhu hry můžete změnit z namakaného tanka na agilního „elektrikáře“.

Jak jsme dnes již informovali, Titan Quest Anniversary Edition se dočkala nového datadisku Ragnarök a oba tyto produkty naleznete rovněž v zajímavé slevě. Dále stojí za pozornost Wasteland 2 za polovic, This War of Mine za stovečku, tradičně třetí Zaklínač se slevou 60 %, nebo třeba bundle starších dílů Tomb Raider a Heroes of Might and Magic. Slevové šílenství potrvá do 28. listopadu.

Vaporum zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články