Slovenský dungeon crawler Vaporum: Lockdown vás vezme před události původní hry
zdroj: Fatbot Games

Slovenský dungeon crawler Vaporum: Lockdown vás vezme před události původní hry

31. 10. 2019 8:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už jsou to dva roky od vydání krokovacího dungeon crawleru Vaporum, o který se postarali naši sousedé Slováci ze studia Fatbot Games. Protože hra bodovala u hráčů i kritiků, nemůžeme se divit tomu, že se její steampunkový svět rozvine v dalším díle Vaporum: Lockdown, který se po příběhové stránce vrátí před události první hry.

Opět budete krokovat podivným prostředím plným trubek a páry, opět budete čelit roztodivným nepřátelům v realtimových nebo pozastavovaných soubojích, opět budete řešit mnohé hádanky a opět budete různými způsoby naslouchat příběhu, který se točí okolo Lisy Teller, vědkyně a specialistky na teleporty.

Nejde o seznam plný výtek. Právě naopak. Co fungovalo, je dobré zanechat a jen lehce vylepšit. Ve Vaporum: Lockdown tak bude všeho víc. Víc zbraní, víc vylepšení, víc nepřátel, víc puzzlů. Jedna nová vychytávka vám dokonce umožní povolat na svou stranu menší armádu přisluhovačů.

Přidejte si k tomu pěknou grafiku a dabing hlavních postav a máme tu prvního potenciálního adepta na nejlepší dungeon crawler příštího roku. Pravda, konkurence asi nebude nijak zvlášť veliká, ale aspoň víte, že se někdo stále snaží, aby tento žánr úplně nezmizel.

Vaporum: Lockdown vyjde zkraje příštího roku na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi. A pokud jste ještě nehráli první díl Vaporum, můžete si ho až do pátku pořídit na Steamu za poloviční cenu 10 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články