Sniper Ghost Warrior Contracts se chce vrátit ke kořenům odstřelování
zdroj: tisková zpráva

Sniper Ghost Warrior Contracts se chce vrátit ke kořenům odstřelování

16. 8. 2018 11:32 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Sniper: Ghost Warrior 3 vyšel před rokem a sbíral poměrně neslavná hodnocení. Honza Slavík mu u nás nadělil čtyřku a kritizoval třeba i otevřený svět, který označil za „bezvýznamný“. Polští CI Games se z kritiky prý už poučili a s velkou slávou nyní oznamují Sniper Ghost Warrior Contracts, kde se chtějí vydat trochu jiným směrem.

Vaše sniperské umění tak tentokrát prověří v nehostinné sibiřské divočině systém kontraktů, v nichž budete muset předvést schopnost taktického uvažování. Mise budou pro jednoho i více hráčů.

Studio explicitně zmiňuje, že vzalo v úvahu reakce komunity a tentokrát nabídne uzavřenější, semknutější kontrakty. Pryč s otevřeným světem. V singleplayerové kampani budete mít vždycky jasno, kdo je vaším konkrétním cílem, i když vám samozřejmě nikdo nebude bránit plnit různé vedlejší úkoly pro bonusové odměny. Jednotlivé mise můžete opakovat, kolikrát chcete, abyste si mohli vyzkoušet různé přístupy k řešení problému.

Menší mapy prý budou odměňovat vaše strategické schopnosti, ale budete muset umět i improvizovat, jelikož kruté sibiřské prostředí dokáže zamíchat s kartami, ať už ve váš prospěch, či neprospěch. Třeba povětrnostní podmínky jsou jedna z věcí, která má přispívat ke znovuhratelnosti.

Pokud vás stejně jako Honzu u Sniper: Ghost Warrior 3 trápila špatná optimalizace, tak s tou si údajně CI Games už poradili také. Nahrávací časy by měly tentokrát být snesitelnější a vyladěnější verze enginu zvládá držet stabilní FPS. Vašemu sniperskému dobrodružství už nestojí nic v cestě – tedy kromě data vydání. Sniper Ghost Warrior Contracts vyjde někdy příští rok pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články