Sony k výročí 20 let PlayStation vydává limitovanou edici PS4
zdroj: tisková zpráva

Sony k výročí 20 let PlayStation vydává limitovanou edici PS4

3. 12. 2014 12:06 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Sběratelé, jejichž účty zejí prázdnotou, ať se raději nedívají. Vzhledem k tomu, že značka PlayStation slaví dvacet let, v Sony se rozhodli k tomuto jubileu vydat limitovanou edici PlayStation 4. Jak si všimnete z obrázku a videí v článku, barevným designem tahle edice čerpá z první konzole PlayStation, takže tu najdete tmavě šedý plast kombinovaný s černými prvky a tradičním logem. Ve výsledku to téhle konzoli moc sluší. Nicméně, získat tuhle edici nebude nijak snadné.

Za prvé, konzolí bude vyrobeno jen 12 300, což poukazuje na datum vydání prvního PlayStationu v Japonsku, tedy 3. prosince. A ačkoliv byla stanovena cena na 499 euro, konzole nebude k dostání skrze běžné obchody. Sony prý zanedlouho zveřejní informace, jak se k téhle výroční konzoli dostat.

Ačkoliv nejsem z těch, kteří by utráceli peníze za jinou barevnou verzi konzole, kterou už vlastní, musím říct, že tenhle kousek vypadá nádherně. Designově jde o povedený hardware, který skvěle poukazuje na původní legendární konzoli a zároveň je esteticky potěchou pro oko (byť tohle je velmi subjektivní věc). I design DualShocku a kamerky skvěle sedne k celkovému stylu.

Je jasné, že sběratelé se o výroční edici poperou a po těch dvanácti tisících kusech se zapráší. Takže pokud si na tenhle výstavní kousek brousíte zuby, sledujte evropský blog PlayStation, byť my vás o případné formě distribuce budeme informovat.

zdroj: Vlastní

zdroj: Vlastní

Nejnovější články