Sony (ne)spustila nový, vylepšený PlayStation Store - UPDATE
zdroj: tisková zpráva

Sony (ne)spustila nový, vylepšený PlayStation Store - UPDATE

18. 10. 2012 18:01 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Update – Problémy, které se při launchi objevily jsou zjevně větší, než se čekalo....

Update – Problémy, které se při launchi objevily jsou zjevně větší, než se čekalo. Momentálně Sony v Evropě vrátila PS Store zpátky do původního stavu a odložila vydání nového designu do doby, než se vychytají ony mušky. Netýká se to ovšem celé Evropy, jsou země, kde už nový PlayStation Store jede. Sony tento krok zdůvodňuje tím, že chce, aby zákazníci dostali co nejkvalitnější produkt a prosí o trpělivost při řešení problémů. Na jednu stranu je to trochu překvapivé, že u tak velké věci dojde k takovým selháním, na druhou stranu je to naopak logické, že právě u tak velké věci a globálního launche dojde někde k problémům.




Původní zpráva - Změna je život, a tak po změnách v dashboardu X360 přichází i změny v PlayStation Store pro PS3. Nová podoba této platformy pro distribuci digitálního obsahu by měla v Evropě naskočit během dneška, a že je to kompletní předělávka, poznáte během prvních vteřin. Cílem nové podoby by měla být snazší orientace v katalogu, lepší vyhledávání daného obsahu a samozřejmě atraktivnější prezentace obsahu i samotného rozhraní.

Nový PS Store opravdu vypadá pěkně a celkově je rozhraní bez větších diskusí atraktivnější – můžete to posoudit z obrázků. Nicméně, celý systém se mi momentálně zdá o trochu pomalejší. Na druhou stranu musím říci, že se mi v celém prostředí orientuje mnohem lépe a vyhledávání podle druhu obsahu mi přijde intuitivnější a obratnější. A co vy, jak se vám s novým rozhraním pracuje?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články