Soul Calibur vrací úder šestým dílem - vyjde příští rok
zdroj: tisková zpráva

Soul Calibur vrací úder šestým dílem - vyjde příští rok

9. 12. 2017 18:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Série Soul Calibur je tu s námi již od roku 1995, kdy se tedy její první díl jmenoval ještě Soul Edge. Ale každý další již nesl název Soul Calibur, a to včetně několika odboček od hlavní číslované série. Naposledy jsme s bojovníky této série měli tu čest před pěti lety na minulé generaci konzolí, z nichž někteří se vrátí v Soul Calibur VI někdy v příštím roce. Jak byste čekali, stejně jako v předchozích dílech bude nedílnou součástí hratelnosti využití zbraní.

Bandai Namco využilo vyhlášení Game Awards k odhalení prvního videa ze hry, která běží na nejnovější generaci Unreal enginu. Video zachytává epický souboj dvou veteránů série – řecké šermířky Sophitie Alexandry a samuraje Heišira Micurugiho. Oba jsou nedílnou součástí Soul Calibur od samotného začátku (tedy od Soul Edge).

Bohužel tím jsme vyčerpali všechny momentálně dostupné informace. Nevíme, v jakém časovém období se Soul Calibur VI odehrává, kdo další ze známých hrdinů a hrdinek se objeví, ani kdy přesně hra vyjde. Výhledově se počítá s příštím rokem na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Můžeme si však zaspekulovat o jedné příjemné věci, která sérii doprovází – cameo. V předchozích dílech se na krátký moment objevovali hrdinové z jiných herních sérií. Možná si pamatujete na Linka z The Legend of Zelda, Heihači Mišimu z Tekkena, Dartha Vadera a Yodu ze Star Wars nebo Ezia z Assassin’s Creed. Kdo by se podle vás mohl objevit tentokrát?

Nejnovější články