Soul Sacrifice, tak trochu divná hra pro PS Vita
zdroj: tisková zpráva

Soul Sacrifice, tak trochu divná hra pro PS Vita

10. 5. 2012 14:46 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jestli něco PS Vita potřebuje, je to hardcore japonská rubačka, JRPG - no prostě něco, co...

Jestli něco PS Vita potřebuje, je to hardcore japonská rubačka, JRPG - no prostě něco, co vtiskne hráči do tváře krvavý otisk démonické tlapy, z níž ještě odkapávají různé tělní tekutiny předchozí oběti. A také potřebuje vývojáře zvučného jména, já nevím, třeba... Keidži Inafuneho! Tenhle chlapík měl prsty ve vývoji Mega Mana, Resident Evilu, Onimushy a ochomýtal se kolem spousty dalších zvučných projektů.


A tím titulem, který možná PS Vitě nalije další litr krve na display, by mohla být Soul Sacrifice. Pracovat by na ní měl Inafune, Studio Japan a Marvelous AQL a zřejmě půjde o akci až pro čtyři hráče. Což není nic zvláštního. Jenže jak vidíte obrázek tady, a jak uvidíte na traileru uvnitř článku, ta hra není normální. Podle všeho bude založena na faktu, že kouzlit a provádět magické triky půjde jen za pomocí výměny kusu těla za dané kouzlo. Vy jste otrokem mága, který vás obětuje Knize Golam, kde pak musíte bojovat o přežití.

Ostatně, podívejte se na trailer. Tady si chlapík z krku vytáhne meč, jehož většinu zjevně tvoří jeho páteř a kus hrudního koše. Mělo by platit, že čím větší oběť, tím silnější monstrum či artefakt... ale tím i větší ztráta vaší lidskosti. Takže kdo bude stát na konci? Človek nebo démon? Je to divné? Dozajista. Zajímavé? Bez pochyb! Hra by měla v Japonsku vyjít koncem roku, u nás snad jen s mírným zpožděním. Její koncept prostě vypadá příliš atraktivně na to, abychom ji mohli oželet, zvláště, když PS Vita potřebuje každý titul, jaký může dostat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články