South Park si vykoledoval pokračování, tentokrát už bez Obsidianu
zdroj: tisková zpráva

South Park si vykoledoval pokračování, tentokrát už bez Obsidianu

16. 6. 2015 11:20 | Novinky | autor: Adam Homola |

Úspěch loňského South Park: The Stick of Truth překvapil možná i samotný Ubisoft a tak na sebe nenechalo pokračování dlouho čekat. To francouzský vydavatel oznámil na své včerejší tiskové konferenci. Hra ponese název South Park: The Fractured but Whole a půjde o přímé pokračování jedničky. Tentokrát čelí městečko další hrozbě a tak v sobě Cartman probudí své alter ego The Coon: napůl člověka, napůl mývala.

Oblíbený tlouštík tak dá dohromady partu superhrdinů s názvem Coon and Friends a společně se postaví nepříteli skrze nekorektní humor, RPG mechaniky a tahové souboje. V jádru má jít tedy opět o RPGčko, stejně jako v případě jedničky. A stejně jako před rokem, i teď se vžijete do role New Kid, který se přidá k partě známé ze seriálu a minulé hry.

Ubisoft nám slibuje více téhož, ale tentokrát má hru ještě víc pod kontrolou. Na South Park: The Fractured but Whole už totiž nepracují Obsidian Entertainment, ale Ubisoft San Francisco. Ti se v posledních letech podíleli například na Rocksmith, The Smurfs 2, nebo Rocksmith 2014.

zdroj: Archiv

Jak se týmu s takovými zkušenostmi povede RPGčko uvidíme zatím neznámo kdy, ale oznámené jsou alespoň platformy: PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na vývoji se opět podílí duo Trey Parker a Matt Stone, samotní tvůrci South Parku, takže minimálně o zvrhlý humor nouze nebude.

Nejnovější články