Space Hulk se vrací v tahovce Tactics, kde si vyzkoušíte i tvorbu map
zdroj: tisková zpráva

Space Hulk se vrací v tahovce Tactics, kde si vyzkoušíte i tvorbu map

3. 2. 2018 9:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Univerzum Warhammer 40 000 se letos rozroste o další herní kousek, kterým je právě oznámený Space Hulk: Tactics. Vývojáři z Cyanide Studio si na vás chystají tahové taktické RPG, kde si můžete zahrát jak za Space Marines, respektive jejich Terminatory, tak za Genestealery.

Adaptace známé deskové hry nabídne dvě příběhové kampaně, a obě budou nahlížet na věci z jiného úhlu pohledu. Jedna kampaň vás postaví do role jednotky kapituly Blood Angels, jejíž členy můžete v průběhu kampaně upravovat i vylepšovat, zatímco v té druhé se ujmete role Genestealerů.

Vývojáři chtějí hru oživit systémem karet, skrze které se dostanete jednak k úpravám jednotky před zápasem, ale především ke speciálním a často silným schopnostem. Takové karty pak můžete zahrát během bitvy, a když použijete správnou kartu ve správnou chvíli, můžete poměrně jednoduše zvrátit bitvu ve svůj prospěch.

Space Hulk: Tactics zdroj: tisková zpráva

Chybět nebude ani online multiplayer, ve kterém zase budete ovládat hordu Genestealerů na straně jedné, nebo vámi složenou skupinu různých jednotek z jedné z kapitul Space Marines na straně druhé. Konkrétně jsou na výběr Blood Angels, Space Wolves, Ultramarines, nebo Dark Angels.

Space Hulk: Tactics vám dovolí dokonce i vytvářet, upravovat a ladit vlastní multiplayerové mapy, sdílet je s jinými hráči a pak je zkoušet buď proti umělé inteligenci, nebo rovnou proti živým lidem. To všechno navíc přímo ze hry, kvůli sdílení mapy nebude potřeba využívat nějaké webové nástroje či stránky.

Space Hulk: Tactics zdroj: tisková zpráva

Space Hulk: Tactics se skrze vydavatele Focus Home Interactive objeví na trhu ještě letos, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články