Space Hulk: Tactics spouští předobjednávky spolu s uzavřenou betou
zdroj: tisková zpráva

Space Hulk: Tactics spouští předobjednávky spolu s uzavřenou betou

25. 9. 2018 10:08 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Drsní Terminátoři od Vesmírných mariňáků si to brzy rozdají s nechutnými zástupci rasy Genestealerů v nové tahovce Space Hulk: Tactics. Plná hra dorazí již 9. října, ale předplatitelům se počínaje dneškem nabízí možnost vyzkoušet si některé prvky dříve v uzavřené betě.

Předobjednávky se spustily na Steamu a v duchu dnešní doby vám zlevní hru o 10 %. Navíc ale získáte nové skiny pro každou ze čtyř frakcí mariňáků a výše zmiňovaný přístup do uzavřené bety. Ta poběží až do samotného data vydání a dočká se pravidelných updatů a oprav bugů, pokud během testování vyplavou na povrch.

V uzavřené betě si vyzkoušíte jak skirmish proti počítači, tak i normální multiplayer na pěti mapách. Další mapy se dostaví až s plnou hrou, nicméně už v betě můžete tvořit vlastní klaustrofobické chodby v komplexním editoru. Rozsáhlé úpravy vzhledu vaší postavy budou zastoupeny v celé své kráse.

zdroj: Archiv

Plná hra nabídne ještě dvě masivní kampaně pro jednoho hráče, z nichž v uzavřené betě ochutnáte jen kratičký kousek, který z příběhového hlediska poslouží jako navnadění, ale zároveň vás zvládne připravit na následnou multiplayerovou řež.

Pokud jsou vám Genestealeři cizí, nové video výše se věnuje jen a pouze jim – jejich klamavé taktice, vysoké mobilitě a početnosti, ale mají samozřejmě i slabiny, protože jejich jedinou zbraní jsou vlastní údy.

Zájemci tedy mohou hned naskočit, ostatní musí vydržet do 9. října, kdy Space Hulk: Tactics, další z řady adaptací stejnojmenné deskovky, dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články