Spider-Manův New York přepadla Black Cat a J. Jonah Jameson nemá radost
zdroj: tisková zpráva

Spider-Manův New York přepadla Black Cat a J. Jonah Jameson nemá radost

24. 10. 2018 12:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Návrat Spider-Mana před nějakými šesti týdny byl na poměry této marvelácké série nevídaný. Insomniac Games konečně stvořili hrdinu, za kterého se fanoušci nemusejí stydět, když pošilhávají ke skvělému Batmanovi. Nyní se příběh původní hry rozrůstá o nové lapálie s lascivní kočičkou Black Cat v prvním DLC The Heist.

S Black Cat (vlastním jménem Felicia Hardy) jste se určitě setkali už v základní hře. Ne sice tváří v tvář, ale stejně vás dokázala potrápit při hledání kočičích sošek ve změti budov betonové džungle. Šlo o takovou malou předehru příběhu, který se naplno rozjede v novém dodatku z trojice rozšíření souhrnně nazvaných The City That Never Sleeps.

Jak už název napovídá, čeká vás vyšetřování loupeže, za kterou tentokrát stojí bělovlasá dračice v černém latexu. Ta vás bude neustále provokovat a moc ráda si hraje na honěnou, přičemž si vás nafotí v těch nejzajímavějších pozicích.

zdroj: Archiv

Úkoly s Black Cat ale nejsou jediným přínosem DLC. Čekají vás noví nepřátelé, nové mise a můžete se nasoukat do třech nových obleků. Jeden z nich, takzvaný Resilient Suit, byl vytvořen exkluzivně pro tuto hru marveláckým ilustrátorem Gabrielem Dell’ottem.

DLC The Heist pořídíte samostatně nebo v kolekci všech tří plánovaných dodatků. Zbylé dva – Turf Wars a Silver Lining – dorazí do března příštího roku. Zatím o nich nic nevíme, ale Turf Wars alespoň slibují explozivní akci a silné scény. Větší odhalení na sebe jistě nenechá dlouho čekat.

Spider-Man se rovněž dočkal updatu, který konečně představil režim New Game+, přidal ultimátní obtížnost, nové samolepky do foto módu a pár trofejí.

Spider-Man: The Heist zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články