Spintires vás vezmou do černobylské zóny v novém rozšíření
zdroj: tisková zpráva

Spintires vás vezmou do černobylské zóny v novém rozšíření

18. 11. 2019 17:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dávný spor tvůrce hry Spintires se studiem, které hru dokončilo, je ten tam. Jeho vlivem dnes existují dvě větve jedné hry – původní Spintires, které po velmi dlouhé době ožily a dostanou už třetí datadisk, a MudRunner, který už se moc nerozšiřuje, protože je ve vývoji regulérní dvojka. Třetí DLC pro Spintires je možná vůbec nejzajímavější. Vezme vás totiž na radioaktivní Ukrajinu.

Původní Spintires se vrátily ke slovu 27. srpna, kdy vyšlo zdarma DLC Canyons, které přidalo novou mapu s kaňony a nové vozidlo E-157. O měsíc později vyšlo placené DLC Aftermath, ve kterém jste se vydali na pomoc vesnici, kterou smetla bouře. Opět nová mapa a vozidlo B-133 v benzinové a naftové verzi.

Třetí DLC hravě strčí dvě předchozí do kapsy svým tématem. Nová mapa pokrývá oblast Pripjati, okolní Rudý les, jezero Kupsta, radar Duga a samozřejmě i samotnou jadernou elektrárnu Černobyl. Po radiací zasažené oblasti se budete prohánět v nových těžkých vozidlech B-157 a B-505.

zdroj: Archiv

Nečekejte žádné fantasmagorie. Spintires je simulátor těžké techniky určené převážně k těžení dřeva. V novém DLC jste sice stalkery, ale do zóny se vydáváte hlavně pro dřevo. Ale aby to nebylo jen o nové mapě s atraktivním prostředím, objeví se i nový mechanismus.

K ruce budete mít Geigerův–Müllerův počítač, pomocí kterého budete měřit úroveň radiace. Pokud nechcete riskovat poškození svého trucku, budete muset najít méně zamořenou cestu.

DLC Chernobyl vyjde 13. prosince na Steamu a doprovodí ho nová fyzická verze hry Spintires se všemi dosavadními dodatky.

Nejnovější články