Spojte síly a přežijte Ragnarök s otevřenou betou Tribes of Midgard
zdroj: tisková zpráva

Spojte síly a přežijte Ragnarök s otevřenou betou Tribes of Midgard

24. 7. 2019 14:05 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Skoro už bych myslela, že trend vikinských her po nabitém loňském roce opadl. Naštěstí jsou tu Tribes of Midgard, aby nás vyvedly z omylu. V kooperativním survivalu v procedurálně generovaných světech se musíte spojit s až 9 dalšími hráči a společně bojovat proti obrům, abyste severský svět ochránili před Ragnarökem. Konec světa je sice nezvratný, ale můžete se o to alespoň pokusit!

Jötunheimští obři jsou odhodlaní vyhladit asgardské bohy, ale ještě než se k nim dostanou, musí projít lidským světem severské mytologie, Midgardem. Obrům jsou nějaké ztráty na lidských životech celkem ukradené, rozhodně ale během své pouti nepočítají se sebemenším odporem. Výhodu překvapení máte na své straně.

Survivalovou složku Tribes of Midgard tvoří hledání surovin a následná výroba a vylepšování zbraní. Cyklus smrti a znovuzrození devíti světů sice už započal, se svými věrnými reky ale pořád ještě můžete před obry ochránit semínko Yggdrasilu, poslední baštu před pádem bohů.

zdroj: Archiv

Svého hrdinu si můžete přizpůsobit, přes den se starat o svůj kmen a v noci vesnici chránit před nájezdy mrtvých legií. Nepřátelské síly rostou každým dnem, jejich dušemi ale můžete krmit právě pučící Yggdrasil. Souboje pak mají většinu času ráz hack’n’slash rubaček.

Tribes of Midgard vás zvou do své otevřené bety, kterou na Steamu spouští v pátek 26. července ve 21 hodin. Testování potrvá do pondělí 28. července, kdy skončí přesně v 5:59 ráno. Nadobro budete moct s kamarády vikinský svět uchránit před Ragnarökem příští rok, kromě PC se plánují i konzolové verze.

Nejnovější články