Spolutvůrci Lords of the Fallen chystají tajemné sci-fi RPG
zdroj: tisková zpráva

Spolutvůrci Lords of the Fallen chystají tajemné sci-fi RPG

14. 6. 2015 9:28 | Novinky | autor: Adam Homola |

Studio Deck13, které se podílelo na vývoji loňského RPG Lords of the Fallen, oznámilo svoji novou hru. Půjde o akční sci-fi RPG odehrávající se v dystopické budoucnosti. Hra, která zatím ještě nemá ani název, by měla mít dle slov tvůrců inovativní soubojové mechaniky a originální systém vývoje postav založený na modulárních vylepšeních. Ty získáváte likvidováním nepřátel.

Souboje by měly být podle tiskové zprávy nelítostné a tvrdé, což vyvolává naděje na nějakou podobnou úroveň jako u Lords of the Fallen (která zase vycházela ze Souls série). Nové bezejmenné RPGčko vydá Focus Home Interactive a i když hra zatím nemá datum vydání, podle tiskovky se vydání titulu očekává na rok 2017. Platformy jsou jasné - PC, PlayStation 4, Xbox One.

Vývojáři v oznámení ještě dodali, že hra vyjde jak v krabici, tak v digitální distribuci. Víc už ale nevíme ani ň, tedy kromě prvního obrázku, na kterém toho také moc nevykoukáte. Vzhledem k očekávanému vydání v roce 2017 lze předpokládat, že k představení hry dojde spíše až v průběhu příštího roku, nyní vývoj vstupuje do pre-produkce. Teď už alespoň víme, proč se nebudou Deck13 podílet na Lords of the Fallen 2, jak nedávno prozradili vývojáři ze studia CI Games.

Že bychom se mohli dočkat zase nějakého solidního sci-fi RPG naznačuje jeden z šéfů studia Jan Klose: "Nabrali jsme zkušenosti a jsme připravení na další výzvu. Chceme přinést hardcore hráčům ještě lepší zážitek, než představoval náš poslední projekt."

Nejnovější články