Square Enix potvrdil naše předpovědi, na E3 se skutečně ukáže hra Marvel’s Avengers
zdroj: tisková zpráva

Square Enix potvrdil naše předpovědi, na E3 se skutečně ukáže hra Marvel’s Avengers

29. 5. 2019 19:03 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

V pondělí jsme vydali článek, ve kterém všichni členové naší redakce vyřkli své predikce ohledně nadcházející E3. Adam s Alešem si byli naprosto jistí, že Square Enix letos konečně pořádně představí hru, která byla dosud známá jen jako The Avengers Project. Nyní už můžeme být rádi, že se nenaplnila předpověď Šárky, která ale nemohla tušit, že se o přítomnosti Marvel's Avengers na E3 dozvíme ještě před samotnou výstavou.

Kdy jindy s takovou hrou vyjít na světlo světa? Filmová sága Avengers se letošním čtvrtým dílem uzavřela a kdo ví, co univerzum Marvelu v následujících letech čeká. Možná se objeví jiné týmovky, kterých má komiksový gigant na rozdávání, a zájem o Avengers jednoduše opadne. Ale teď ještě stále je, a pokud se na E3 nedozvíme, že se s Marvel’s Avengers počítá až za dva roky, pak má projekt z menší části vyhráno.

Informaci zveřejnil nový twitterový účet Marvel’s Avengers, který je podle PC Gameru posvěcený mnoha retweety zaměstnanců Square Enix. Tweet láká na tiskovou konferenci společnosti, která proběhne v rámci E3 11. června ve 3 hodiny ráno našeho času.

zdroj: Archiv

Ve chvíli, kdy nemáme žádné jiné informace, je záhodno připomenout dosavadní znalosti o nyní už Marvel’s Avengers. Hra byla oznámená na začátku roku 2017 krátkým teaserem (viz výše), ve kterém se mihne štít Kapitána Ameriky, Thorovo kladivo a ruka Iron Mana, přičemž ženský hlas vybízí k opětovnému sjednocení Avengers.

Neočekávejte zápletku s Thanosem, protože hra má podle tehdejší tiskové zprávy sledovat úplně nový příběh, a co je opravdu zajímavé, představí hráčům vesmír, ve kterém si mohou hrát celé roky.

Leccos se od té doby mohlo změnit a můžeme si klidně i zaspekulovat, nicméně skutečnost se odhalí za méně než dva týdny. Půjde o titul pouze na aktuální, jen na příští, nebo na obě generace konzolí?

Nejnovější články