Staňte se parohatým postrachem města v ulítlém Deeeer Simulatoru
zdroj: Naspapa Games

Staňte se parohatým postrachem města v ulítlém Deeeer Simulatoru

23. 1. 2020 12:31 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Šílené simulátory jsou velmi specifickým herním žánrem. Můžete se v nich stát chlebem, zaujmout místo nešikovného chirurga nebo třeba automechanika a samostatnou kapitolou jsou pak simulátory se zvířátky. Po Untitled Goose Game s kleptomanskou husičkou a Goat Simulatoru s naštvanou kozou teď přichází na řadu jelen. Japonský Deeeer Simulator má všechno – divnou fyziku, rozmanité formy destrukce i hrocha s kulometem v tlamě.

No řekněte, kdy naposledy jste viděli jelena běhat po zadních a šplhat po mrakodrapech? Místní jelínek má natahovací krk, může jezdit na koních i řídit auto, dělat si z lidí otroky s parohy anebo si z ostatních kamarádů ze zvířecí říše postavit vlastního obrněného mecha s kravím pohonem. Je to praštěné, je to dada, je to blbý, to se bude líbit!

zdroj: Archiv

Na velmi nerealistickou fyziku se můžete spolehnout, zejména co se schopnosti vytvářet komické situace týče. Jelen si dokonce místo parohů může nasadit dvojici pistolí, které samozřejmě totálně zlikvidují všechno v ulicích, snad kromě obří koaly s lasery v očích. A ozbrojeného králíčka. Ne, opravdu v Deeeer Simulatoru nehledejte žádnou logiku, jen si dávejte pozor na ovčí policii.

JELEN zdroj: Naspapa Games

DEEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game, jak zní celý název nejnovějšího přírůstku v žánru simulátorů ujeté, bezbřehé destrukce (anebo klidného mírumilovného toulání městem, jak chcete), najdete na Steamu v předběžném přístupu. Stojí za ním jediný vývojář publikující pod titulkou Naspapa Games, plná verze jeleního dobrodružství je plánovaná na rok 2021. Prý se v ní dokonce objeví i chléb z I am Bread, takže projekt určitě sledujte!

Nejnovější články