Star Wars 1313 vás dostane do kůže lovce odměn na Coruscantu
zdroj: tisková zpráva

Star Wars 1313 vás dostane do kůže lovce odměn na Coruscantu

1. 6. 2012 12:05 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po delší době chystá LucasArts větší projekt, který vás zavede do neblaze proslulého podsvětí senátní planety Coruscantu, na úroveň 1313, po níž je také hra pojmenována.

Úroveň 1313 se nachází hluboko pod povrchem planety proměněné v město a vy se stanete smrtícím lovcem odměň, který nebude využívat Sílu, ale spoustu šikovných zbraní smrtícího i nesmrtícího účinku, abyste naplnili své cíle. Nicméně jen o to tu nepůjde, hra před vás postaví i nějakou tu konspiraci.


Je třeba říct, že odklon od používání Síly je zase sympatický. Nemusíte kolem sebe pořád mávat světelným mečem, abyste si užili svět Star Wars. Stačí jeden případ za všechny – Dark Forces. Kdyby se Star Wars 1313 k tomuto pradědečkovi alespoň přiblížila, mohli bychom radostí otevírat šampaňské. Na E3 bychom se měli dozvědět další detaily, tedy zda půjde o FPS či akci z pohledu třetí osoby a samozřejmě na jaké platformy hra vyjde. Nicméně co se týče žánru, zmiňovaný důraz na rychlou a dynamickou akci asi vylučuje nějaké stealth prvky. Že by náhrada za problematický Prey 2?

Nejnovější články