Star Wars: The Old Republic dostane po třech letech novou expanzi
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: The Old Republic dostane po třech letech novou expanzi

15. 4. 2019 12:22 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Trailery na epizodu IX a na Star Wars Jedi: Fallen Order si naši pozornost zasloužily už o víkendu, to ovšem neznamená, že bychom s novinkami z předaleké galaxie byli hotoví. Kdepak, MMO Star Wars: The Old Republic se po dlouhých třech letech dočká nového rozšíření, které všichni zbylí předplatitelé dostanou zdarma. V Onslaught vás čeká nová dějová linka, dvojice planet a další zajímavosti.

„Star Wars: The Old Republic: Onslaught vás vrhne přímo doprostřed války mezi Galaktickou republikou a Sithským impériem. Zůstanete věrní své frakci, anebo se stanete sabotéry a budete mařit její válečné úsilí? Volba je na vás,“ píše se v blogovém příspěvku.

V Onslaught vás čekají také nové varianty populárních módů – na válkou zmítané Corellii číhá nový Flashpoint, v deštném pralese na Dxunu se koná další operace. Zvýší se maximální dosažitelný level, díky kterému si osaháte také nějaké nové schopnosti, a trochu se změní systém předmětů, pokud se zajímáte spíš o loot. Přibude třeba jeden úplně nový typ vybavení v podobě taktických předmětů.

Star Wars: The Old Republic: Onslaught zdroj: tisková zpráva   Star Wars: The Old Republic: Onslaught zdroj: tisková zpráva

První z nových planet je Onderon, divoká džungle plná ještě divočejších zvířat. Druhou zajímavou lokací je čerpací stanice Mek-Sha s městem, které vyrostlo kolem ní, vybudovaném v dutinách vytěženého huttského asteroidu. Teď se stala hnízdem pašeráků, pirátů, překupníků a uprchlíků, kde neplatí žádná pravidla.

Přídavek Onslaught pro Star Wars: The Old Republic ještě nemá konkrétní datum vydání, podle tvůrců by měl vyjít někdy během září. Aspoň si s ním můžete krátit dlouhé chvíle do vydání Fallen Order, který dorazí 15. listopadu.

Nejnovější články