Státy v American a Euro Truck simulátorech se letos dočkají nových silnic
zdroj: tisková zpráva

Státy v American a Euro Truck simulátorech se letos dočkají nových silnic

26. 3. 2018 11:47 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Jak Euro Truck Simulator 2, tak i American Truck Simulator jsou na trhu již spoustu let. To se hlavně v případě prvního jmenovaného neblaze podepisuje na státech, které se do hry dostaly dříve než ostatní. Mapy obou kontinentů se čas od času rozšíří o nová území, ale ta stará leží ladem, chátrají a přestávají být atraktivní. To se letos v některých případech změní.

Že by původní státy Evropy potřebovaly omlazující grafický kabátek jako sůl ví každý zkušený trucker. Ale zda-li někdy dojde právě k tomuto kroku, je zatím ve hvězdách. Přesto jsou na letošek naplánovány určité novinky, které dle slov vývojářů z SCS Software buď něco změní, nebo přidají nové cesty. Platí to prý především o Evropě, ale jako první se dočká (možná trochu) překvapivě Kalifornie.

Protože není možné převést Spojené státy jedna ku jedné do hry, musejí si v SCS pečlivě vybírat silnice, které do každé jednotlivé mapy zahrnou. Někdy jim s výběrem pomůže prostý fakt, že některé asfaltky nejsou určeny pro kamiony. Takovým případem je i takzvaný Tioga Pass vedoucí skrze Yosemitský národní park.

American Truck Simulator zdroj: tisková zpráva

Při pohledu na mapu herní Kalifornie jde o pusté místo mezi městy Tonopah, Fresno a Sacramento, kudy dříve nebo později povede nový horský průsmyk. Co na tom, že ve skutečném světě zde neuvidíte jedinou mnohatunovou bestii díky zákazu vjezdu kamionů do celého národního parku. Byla by škoda se sem nepodívat ve hře, když zdejší serpentiny nabízejí překrásné pohledy na lidskou rukou téměř nedotčenou přírodu.

Ale kromě krásného výhledu a prudkých srázů půjde o výrazné urychlení cesty mezi výše zmíněnými a dalšími městy, stejně jako nový přechod mezi Kalifornií a Nevadou. V galerii se podívejte na prvních šest obrázků z této poměrně nebezpečné cesty. I když zdejší obyvatelé v podobě Bigfoota a Wendigo vám před kola asi jen tak neskočí.

Jen pro zajímavost, tento dodatek byl svěřený do rukou novému designérovi map, který má tak skvělou příležitost předvést své dovednosti. Tiogský průsmyk obohatí mapu Kalifornie v American Truck Simulator již v příštím updatu s číslem 1.31. Kromě toho přibydou další menší i větší detaily, což se netýká pouze Kalifornie, ale i Nevady a Arizony.

Nejnovější články