Steam o víkendu nabízí 9 her zdarma a slevu na všechny díly Assassin's Creed
zdroj: tisková zpráva

Steam o víkendu nabízí 9 her zdarma a slevu na všechny díly Assassin's Creed

25. 5. 2018 13:32 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Steam si pokaždé najde způsob, jak hráče udržet o víkendu za počítačem a nepustit je na čerstvý vzduch na výlet. Tentokrát vás láká do svých tenat sérií Assassin's Creed a devíti opravdu solidními kousky, které si během víkendu můžete beztrestně vyzkoušet.

Víkendová událost dostala název Spring Cleaning Event a docela překvapivě ji nedoprovázejí masivní slevy na tisíce her. Jde spíš o takovou malou hříčku, která vás má dostat k dávno zapomenutým nebo ještě dokonce nevyzkoušeným hrám. A důvod? Ve Velké Británii a Spojených státech si užívají prázdnin.

Akce vás vybízí ke splnění celkem šesti úkolů typu: „Zahraj si hru, kterou jsi hrál méně než hodinu,“ nebo: „Zahraj si první hru zakoupenou na Steamu.“ Na rozdíl od podobných hříček pořádaných GoGem vás tu nečeká odměna v podobě hry, ale prostého odznáčku.

Zajímavější část akce je ta, která vás nechá si zdarma osahat devět (až na výjimky) velkých her. Když bych je měl srovnat podle vlastních preferencí sestupně, vypadal by seznam následovně:

Hry na posledních třech místech jsem bohužel nehrál, takže si možná zaslouží vyšší pozici. Ideální čas dohnat resty.

V souvislosti s víkendem si ještě zaslouží pozornost slevová akce série Assassin’s Creed. Nejnovější Origins se dočkal 40% slevy, zatímco ostatní tituly jsou ještě dostupnější po ubrání 66 procent ze standardní ceny (včetně plošinovkové odnože). Osobně mohu doporučit Syndicate, Black Flag a dvojku jako své největší favority.

Nejnovější články