Steep se chystá na olympiádu, zítra spustí otevřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Steep se chystá na olympiádu, zítra spustí otevřenou betu

27. 11. 2017 16:15 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Steep, simulátor zimních extrémních sportů od Ubisoftu, stále ještě neřekl poslední slovo. Už nějakou dobu víme, že se chystá datadisk jménem Road to the Olympics, který nadšené lyžaře, snowboardisty a šílence ve wingsuitu zavede do Jižní Koreje na příští olympiádu. Ovšem ještě předtím, než rozšíření 5. prosince vyjde, si od zítřka můžete zdarma vyzkoušet otevřenou betu, v níž se kromě Koreje podíváte i do Japonska.

Beta bude spuštěna zítra v 6 hodin večer, ale možnost preloadu začíná už dnešní půlnocí. Všechno skončí 4. prosince, tedy den před vydáním, a kdo v tu dobu bude na vrcholu žebříčku ve sjezdové disciplíně (Downhill), ten dostane šanci vyhrát lístek na samotné olympijské hry v Pchjongčchangu.

Ve finální hře se objeví celkem šestice disciplín na lyžích i snowboardu – sjezd, slalom, Slopestyle, Halfpipe, Super G a Big Air. V betě bude dostupná pětice výzev. Korea nabídne sjezd a Big Air, Japonsko pak dvě výzvy pro snowboard a jednu pro wingsuit. A v Zemi vycházejícího slunce bude navíc ještě připravený pořádný kus hor na volné blbnutí.

zdroj: Vlastní

Trochu složitější je to s další novou informací, kterou je cena. Existují totiž hned 3 způsoby, jak se na virtuální olympiádu dostat, a všechny přehledně najdete například na Steamu. Samotný datadisk stojí 30 eur. Steep – Winter Games Edition obsahující základní hru a rozšíření vás vyjde na 50 eur. No a nejdražší Steep – Winter Games Gold Edition vám k základní hře a olympiádě přihodí ještě season pass s třemi předchozími DLC a stojí 70 eur.

Mimochodem, kdybyste si chtěli jen tak zajezdit a nějaká olympiáda vás moc nezajímá, základní hra i její Gold edice jsou momentálně zlevněné o 50 procent na Ubi Store, takže vás vyjdou na 20, respektive 30 dolarů.

Nejnovější články