Strange Brigade vás zavede do 30. let minulého století s mumiemi a nemrtvými
zdroj: tisková zpráva

Strange Brigade vás zavede do 30. let minulého století s mumiemi a nemrtvými

7. 6. 2017 17:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Rebellion, tvůrci série Sniper Elite a Zombie Army Trilogy, představují svou novou značku Strange Brigade, která s předchozími hrami studia má jen pramálo společného. Pořádného odhalení se dočkáme už za pár dní v rámci veletrhu E3, ale trailer dobře navozuje celkem šílenou atmosféru. V kooperaci až čtyř hráčů se pustíte do hlubin džungle s očekáváním obřích pokladů dávno zaniklých civilizací. 

Název hry nepřehání, protože vaše partička je pravdu podivná. Lovec pokladů, voják, opravářka a domorodkyně, to není úplně obvyklá skvadra na takové výlety. A ty zaniklé civilizace samozřejmě nijak zvlášť zaniklé nejsou. Z hlubokých jeskyní a zatuchlých kobek vylézají mumie s obvazy i bez, kostlivci, nemrtví vojáci z dob dávno minulých, ale i desetimetrový minotaur nebo odhadem třicetimetrový egyptský strážce podsvětí.

zdroj: Archiv

Je to mišmaš různých kultur na jednom místě, ale jsou třicátá léta minulého století a díky povedenému traileru, který vás stylem dobové reklamy láká na úžasné safari dobrodružství v srdci pralesa, to celé nějakým bláznivým způsobem dává smysl.

Jestli je o co stát, se dozvíme už za pár dní ze záběrů z hraní. Strange Brigade vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4 bez blíže stanoveného data.

Nejnovější články