Strategie 1849 vás nechá budovat města v době zlaté horečky
zdroj: tisková zpráva

Strategie 1849 vás nechá budovat města v době zlaté horečky

22. 4. 2014 11:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Milovníci budovatelských strategií zbystřete, nezávislí tvůrci ze SomaSim chystají na květen lahůdku – alespoň z tematického hlediska. 1849 je strategie, v níž budujete městečko během Kalifornské zlaté horečky. Samozřejmě se vším, co k tomu patří včetně dolů, farem a chlapíků s velkými klobouky.

Celkem v 1849 najdete dvacet měst a dvacet scénářů. Města herní jsou inspirována reálnými městy, která se do vláčku zlaté horečky přidala, a nabídnou tedy odlišnou topografii i odlišné výzvy. Vaším cílem je udělat ze severní Kalifornie bohatstvím přetékající území, vybudovat funkční infrastrukturu, začít těžit, přilákat nové dělníky, vybudovat větší infrastrukturu a tak dále.

Že bude co zpracovávat a hra není jen o tom, abyste nakutali co nejvíc zlata, potvrzuje údaj o padesáti zdrojích, které můžete získat, těžit, zpracovávat či vyrábět. Potěšující je, že 1849 není hudba daleké budoucnosti. Momentálně běží v betaverzi, prošla na Steam Greenlight a ostrá verze by měla vyjít během května. Podle traileru, který vyšel v lednu, by 1849 měla být radostí pro všechny fandy žánru, kteří touží po trochu jiném prostředí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články