Strategie Total War Battles: Kingdom vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

Strategie Total War Battles: Kingdom vyjde příští týden

18. 3. 2016 14:55 | Novinky | autor: Adam Homola |

Taktická realtime strategie Total War Battles: Kingdom zná po více jak roce od oznámení své datum vydání. Ke hře se dostanete už 24. března a to na iPhone, iPadu, iPodu Touch, na podporovaných zařízení s Androidem a také na PC a Mac. Nicméně, právě mobilní platformy by vám měly naznačit, že tohle je ze strany Creative Assembly pokus o trochu jiný obsah, než jsou klasické Total Wary a na PC si spíše odskočil v rámci vydání na iOS a Android.

Total War Battles: Kingdom je další pokus vývojářů ze studia Creative Assembly dostat známou PCčkovou sérii Total War i na mobilní platformy a to s free-to-play mechanismy. Z logiky věci tak půjde o trochu odlehčenou a jednodušší strategii, nicméně tvůrci nezapomínají v tiskových zprávách zdůrazňovat, že to nebude žádná casual hříčka na pár minut.

Ve hře začínáte takřka na zelené louce a vaším cílem je vybudovat velké a produktivní království. Jakmile máte postavené hrady i města, populace roste a ekonomika šlape na plné obrátky, je čas jít do války. Své armády pošlete na armády nepřátelských hráčů, nebo na AI oponenty. Boje pak probíhají více schematicky, v rámci trojice linií, na nichž se střetávají vaše jednotky. Takže, opravdu nečekejte klasický Total War.

zdroj: Archiv

Nejnovější články