Střílečka Rising Storm 2: Vietnam představuje možnosti úpravy postav a spouští uzavřenou betu
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Rising Storm 2: Vietnam představuje možnosti úpravy postav a spouští uzavřenou betu

30. 11. 2016 18:24 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Na válce ve Vietnamu bylo nejvíc nejlepší, že jste si mohli obléct různé hadry a čepice, nasadit brýle a vybrat si svoji oblíbenou bouchačku,“ neřekl nikdy žádný veterán nechvalně proslulého indočínského konfliktu. Ovšem právě obrovské množství způsobů, jakými si můžete upravit svého bojovníka, je ústředním pilířem nové upoutávky na chystanou střílečku Rising Storm 2: Vietnam.

Multiplayerové zápasy budou v jádru asymetrické. Síly Severního Vietnamu i Spojených států používaly diametrálně odlišné taktiky, strategie i výzbroj, a tahle propast mezi oběma armádami se v Rising Storm 2 odráží i v běžném vojenském vybavení. Zatímco ze svého Amíka můžete v klidu udělat drsného kníratého kovboje v sexy helmě a slunečních brýlích, váš asijský bojovník za slávu komunismu bude disponovat spíš nějakou tou vestičkou a kloboučkem, a kdo ví, jestli pro něj vůbec seženete boty.

zdroj: Archiv

Rising Storm 2 má sice vyjít až na začátku příštího roku, ale pokud vás vzadu v hlavě nesnesitelně pálí vzpomínky na legendární český Vietcong, můžete zkusit štěstí a zapsat se do čekací listiny na uzavřenou betu. Ta by měla začít někdy počátkem prosince. Pokud budete mít kliku, tak si všechnu tu legraci s tunely, plamenomety a patřičnou dávkou lidského utrpení užijete už přes klidné svátky vánoční.   

Nejnovější články