Střílečka Rising Storm 2: Vietnam se rozšiřuje o masivní multiplayerovou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Rising Storm 2: Vietnam se rozšiřuje o masivní multiplayerovou kampaň

21. 9. 2018 12:19 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Rising Storm 2: Vietnam nepolevuje. Právě naopak. 19. září se stalo dnem, kdy odstartoval jeden z největších updatů. Hráči se po proběhlé betě konečně mohou pustit do finální podoby nového multiplayerového módu s prostým a všeříkajícím názvem „Kampaň“.

Celkem 64 zájemců se vrhne na mapu Vietnamu, kde svedou líté boje mezi Severem a Jihem. Sami se rozhodnete, na kterou stranu se přidáte a stejně tak je jen na vás, který region se pokusíte dobýt pod svou kontrolu.

Kampaň pokrývá jedenáct let války ve Vietnamu, počínaje příchodem amerických vojsk v roce 1965 a konče skutečným koncem války v roce 1975. Plynutí času bude ve hře reflektováno změnou vybavení na obou stranách, takže hráče čeká přizpůsobování se novým technologiím za pochodu. Vše probíhá na klasických mapách, ale s novými armádami.

zdroj: Archiv

Update je ještě doprovázen obecnějším obsahem. Mapy rozšíří nová oblast s dálnicí Highway 14, která zvítězila v modderské soutěži o 40 tisíc dolarů. Dále došlo k úpravě tunelů a ostnatých drátů, aby se daly umisťovat i v městských oblastech, jednotky ARVN dostaly novou kamufláž, bouřka má nový zvuk a opravily se některé bugy.

Velký update není – možná překvapivě – doprovázen slevovou akcí, takže nováčky čeká investice 23 eur na Steamu. A že Rising Storm 2: Vietnam vážně stojí za to, vám prozradí recenze Ondřeje Šváry. Jeho výtka k chudšímu obsahu dnes navíc neplatí.

Nejnovější články