Střílečka TauCeti Unknown Origin od českých tvůrců Dead Effect kooperaci nabídne, ale nenutí vám ji
zdroj: tisková zpráva

Střílečka TauCeti Unknown Origin od českých tvůrců Dead Effect kooperaci nabídne, ale nenutí vám ji

4. 8. 2017 18:31 | Novinky | autor: Adam Homola |

České studio BadFly Interactive se vrací a po dvou dílech akce Dead Effect má zase o něco vyšší ambice. S novinkou TauCeti Unknown Origin míří do vesmíru na reálně existující hvězdu Tauceti f a její soustavu, neprobádaný, podivný svět. Vy jako trosečník musíte přežít, ovšem kromě klasického craftingu čekejte především propracovaný FPS systém. TauCeti Unknown Origin bude kooperativní sci-fi akce pro až osm hráčů, ovšem svoji multiplayerovou složku vám nutit nebude. 

Hrát lze jak sólo, tak ve skupinách vymetat jeden raid za druhým. Případně můžete vymetat i s jinými hráči, protože vedle standardního PvE nebude chybět ani PvP s tím, že si vyberete jednu z předpřipravených tříd. O samotné náplni hry toho tvůrci zatím mnoho neprozradili, a tak se musíme spokojit jen se stručným a obecným popisem hry v otevřeném světě s craftingem, průzkumem, těžbou, stavěním základen a vylepšováním.

Ke střílení si tak můžeme připočíst i RPG prvky, kdy budete vládnout různými schopnostmi, půjde si vylepšovat zbraně, sbírat výstroj apod. Tvůrci prý sází i na silný příběh, ovšem na jeho nástřel si budeme muset ještě počkat. TauCeti Unknown Origin zatím nemá ještě ani webové stránky, natož datum vydání. Víme zatím jen to, že BadFly chystají hru pro PC, PlayStation 4, Xbox One, mobilní zařízení a VR.

zdroj: Archiv

Nejnovější články