Střílečku Rising Storm 2: Vietnam vzali útokem plastikoví vojáčci
zdroj: tisková zpráva

Střílečku Rising Storm 2: Vietnam vzali útokem plastikoví vojáčci

10. 7. 2019 11:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zelení (a i jinak barevní) plastikoví vojáčci byli v multiplayerové střílečce Rising Storm 2: Vietnam spatřeni už o Vánocích ve speciální události. Dostalo se jim tehdy takové pozornosti, že si vysloužili i vlastní placené DLC Green Army Men, o které se postarala modderská komunita.

DLC Green Army Men je kompletní konverzí Rising Storm 2: Vietnam, kterou spustíte ze stejného klienta. Nemění se jen vzhled vojáků, ale i prostředí a pravidla. Vrtulníky mají zjednodušené ovládání, boje probíhají na zahradě, v bazénu, na pláži a ve vánočním pokojíku, který se vrací ze zmiňované speciální události.

Co mě vážně pobavilo: „Aby se docílilo větší realističnosti“, byl zcela odebrán fall damage. V roli plastikového vojáka proto můžete zvesela skákat z helikoptéry a překvapit nic netušící nepřátele pod sebou. Vojáci jsou v tomto módu rozdělení do několika tříd a mají k dispozici dvanáct zbraní.

Zajímavé je, že majitelé Rising Storm 2: Vietnam mohou vést plastikové války zdarma, pokud se tedy spokojí s jedinou třídou střelce. Placené DLC Green Army Men pouze otevírá zbylé třídy (je tedy spíš upgradem), přičemž výtěžek z prodejů bude sdílen s tvůrci tohoto modu.

Základní hra je zároveň na jeden týden zdarma k vyzkoušení, tak neváhejte a zamiřte na Steam. Stejně máme letní sucho a moc zajímavých her bohužel nevychází…

Nejnovější články