Stýská se vám po Predátorovi? Vrátí se v exkluzivitě pro PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Stýská se vám po Predátorovi? Vrátí se v exkluzivitě pro PlayStation 4

10. 5. 2019 13:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Včerejší přenos State of Play, kde Sony představuje novinky pro PlayStation, odhalil jednu novou exkluzivní záležitost. Je jí Predator: Hunting Grounds od tvůrců hororu Friday the 13th z IllFonic. Nabídne zážitek asymetrického multiplayeru – užijete si tedy hraní jak za Predátora, tak za elitní jednotku, která ho nahání. A má zbraně! Pochopitelně.

Šéf studia IllFonic se zároveň v blogovém příspěvku svěřil, jak chtěl vždycky stvořit hru z univerza Predátora, tedy od té doby, co první film viděl jako desetiletý. Ať už jste zelenáč, nebo operacemi zocelený mariňák, když po vás jde Predátor, máte strach.

Aby tenhle nerovný souboj byl aspoň trochu fér, museli z Predator: Hunting Grounds vytvořit střílečku. Ne že by jim to vadilo, asymetrický multiplayer je prý hodně baví, proto si i na vlastní ztvárnění oblíbené série troufají.

zdroj: Archiv

Na jedné straně tedy stojí náš oblíbený mimozemšťan s pokročilou technologií pro skrývání i zabíjení. Yautja dostane do rukou třeba legendární plazmový kanón, bez toho by to nešlo. Na straně druhé se pak v džungli nesměle potulují členové elitního komanda s klasickým arzenálem palných zbraní: automatické pušky, brokovnice, ostřelovačky.

Úkolem týmu kupodivu nebude v první řadě zlikvidovat Predátora. V džungli mají jiné mise jako zneškodnit lidské protivníky a z jejich tábora odnést cennosti, Predátorův hlavní cíl je nicméně dost jasný: díky speciálnímu vidění vystopovat a ulovit kořist.

Predator: Hunting Grounds je podle IllFonic v relativně rané fázi vývoje, vyjít by měl během příštího roku exkluzivně pro PlayStation 4.

Nejnovější články