Super Meat Boy pročísne nervy hráčům i na PS4 a PS Vita
zdroj: tisková zpráva

Super Meat Boy pročísne nervy hráčům i na PS4 a PS Vita

9. 6. 2015 10:11 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Rozbít klávesnici nemusí stát zase tolik, pokud používáte laciný kus. Zahodit ve vzteku DualShock 4 či dokonce Vitu však může zamrzet poněkud víc a hráči na PS4 a PS Vita by se tedy měli mít před následujícím oznámením na pozoru. Hardcore hit Super Meat Boy totiž zamíří právě na zmíněná zařízení a čtyři roky po původním vydání se pokusí pocuchat nervy další várce hráčů.

Vyplývá to z oznámení na evropském PlayStation blogu. V příspěvku se však bohužel neuvádí, kdy by k vydání mělo dojít, víme jen, že to bude později v tomto roce. Vývojáři Tommy Refenes a Edmund McMillen mohli před vydáním hry jen těžko předpokládat, jaký bude jejich Super Meat Boy mít úspěch, ale stalo se. Hra prodala do roka po vydání více jak milion kopií.

Leč, tehdy tak učinit nemohli, a tak se majitelé PlayStationů dočkají až letos a pokud jsou mezi vámi tací, kteří ještě Super Meat Boye nevyzkoušeli a kdož si snad stěžujete na příliš nízkou obtížnost dnešních her, zpozorněte. Super Meat Boye je totiž nelítostný.

Pro další nalákání se můžete mrknout třeba na přiložený a patřičně ujetý PS4/Vita oznamovací trailer. Ten vykresluje hru v tom nejlepším světle – Super Meat Boy je romantickým příběhem o lásce a kvadrilionů smrtí, které pouť za vytouženou princeznou doprovází.

zdroj: Archiv

Nejnovější články