Survival Lost Viking: Kingdom of Women vypráví o Ragnaldovi a jeho vlčici
zdroj: tisková zpráva

Survival Lost Viking: Kingdom of Women vypráví o Ragnaldovi a jeho vlčici

28. 9. 2019 11:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Raný středověk nebyl žádný med, ať už z pohledu věčně migrujících Vikingů, nebo obyvatel pleněného venkova. Není divu, že toho válečnice z Ženského království jednoho dne měly plné zuby a na seveřany nastražily past, pobily muže a zajaly ženy a děti. Coby přeživší vůdce výpravy Ragnald musíte v Lost Viking: Kingdom of Women po boku věrné vlčice Ragy uprchnout, zachránit své milované a dostat se do bezpečí.

Ragnald se s manželkou, dětmi a věrnou družinou vydal do vnitrozemí najít bezpečné místo, kde by byl dostatek vody, úrodná půda a zvířata. Mírumilovná výprava vypadala nadějně, ale jako obvykle se něco zvrtlo. Před smrtí ho zachránila jeho vlčice, která ho odtáhla na druhou stranu řeky. Těsně předtím, než omdlel, stihl mezi zajatci zahlédnout svou ženu a děti, ale když se probudil, nebylo po útočnících ani vidu, ani slechu.

Udatný vikinský válečník se tedy musí vydat do neznámé divočiny, která je tu a tam posetá lidskými obydlími – ne vždy ovšem obývanými přátelskými tvářemi. S vlčicí po boku budete bojovat proti nepřízním počasí, divokým zvířatům, nepřátelským kmenům a hledat jídlo i léky. Hlavním důvodem, proč postupovat kupředu je ale přirozeně záchrana nejbližších.

zdroj: Archiv

Čeká vás vyrábění předmětů, lov bobrů, zajíců nebo koroptví, primitivní rybaření i stavba přístřeší. Kromě predátorů vás potrápí třeba i komáři nebo blechy, největším nebezpečím jsou ale jako obvykle lidé.

Lost Viking: Kingdom of Women nenabídne žádnou jinou formu navigace než vaše smysly a až dorazíte do sídla Ženského království, budete podle vývojářů z polských ForestLight Games pořádně překvapení. Ale nepředbíhejme – východoevropský survival má vyjít někdy v polovině příštího roku.

Nejnovější články