Survival na drogách We Happy Few čeká před vydáním ještě jeden důležitý update
zdroj: tisková zpráva

Survival na drogách We Happy Few čeká před vydáním ještě jeden důležitý update

26. 6. 2017 15:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Za měsíc tomu bude rok od vstupu survival akce na drogách We Happy Few do předběžného přístupu. Za tu dobu hra dostala hezčí kabátek, úpravu důležitých systémů a přibyla i nová lokace. Před vydáním měly vyjít ještě dva velké updaty, ale jeden z nich už zamíří až do plné verze hry.

Jediným velkým updatem před vydáním hry tak bude aktualizace systému pilulek Joy, kolem kterých se ostatně točí celá zápletka. Po spolknutí pilulky vidíte pochmurné prostředí britského městečka Wellington Wells v zářivých barvách duhy. Ti, kdo na této droze neujíždí, jsou pak terčem ostatních závisláků.

V jakém směru dojde k úpravě fungování drogy Joy zatím není jasné, stejně jako vydání tohoto updatu. Jasné však je, že plánovaný druhý update, který se měl postarat o úplně novou lokaci Parade District, vyjde až spolu se hrou.

Autoři k tomu samozřejmě mají své důvody, o které se s komunitou mile rádi podělili. Předběžný přístup je dle jejich slov úžasná věc, ale začíná být velice náročné udržovat dvě odlišné verze hry. Ta na platformě Steam, GOG, Humble Bundle a Xbox One je totiž okleštěna o příběhovou část, která je naopak obsažena ve vývojovém buildu. Obě verze sice sdílejí stejný kód, ale obsahově jsou každá úplně jinde.

A právě oblast Parade District je s příběhem nerozdělitelně spjatá. Vývojáři z Compulsion Games si nemyslí, že bylo moudré vypustit tuto oblast do předběžného přístupu bez plánovaného příběhu. A to jim snad nikdo nemůže mít za zlé. Díky tomuto rozhodnutí se mohou více soustředit na dokončení samotné hry a nezaobírat se tolik vývojem dvou odlišných verzí. Kdy se však dočkáme plné verze We Happy Few zatím není jasné.

Nejnovější články