Své LEGO hry se dočkají i superhrdinové od Marvela
zdroj: tisková zpráva

Své LEGO hry se dočkají i superhrdinové od Marvela

8. 1. 2013 17:13 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když už svou LEGO hru, a ne jednu, má Batman a ostatní komiksáci z DC Comics, tak to by bylo, aby postavičky z Marvelu neměly svou vlastní také. Warner Bros. a TT Games na to naštěstí pamatují, a letos na podzim tento nedostatek napraví vydáním LEGO Marvel Super Heroes na PC, PS3, X360, WiiU, PSV, DS a 3DS. No, snad jsem na žádnou verzi nezapomněl.

Na rozdíl od jiných LEGO her nebude tahle marvelácká edice parodovat známé filmové či komiksové příběhy, ale přijde s původní dějovou linií, ve které Nick Fury svolá skvadru superhrdinů v čele s Iron Manem, Hulkem, Thorem, Wolverinem a Spider-Manem, aby společně zachránili zemi před Lokim, Galactusem a jinými pohromami. Je to zápletka klasická a banální, ale u LEGO her jde stejně o humor a zábavu s využíváním speciálních schopností postav.

V průběhu hraní si budeme moci odemknout přes 100 postav z Marvel katalogu, mezi nimiž nebudou chybět výše jmenovaní plus navíc i oblíbený magor Deadpool, potažmo Black Widow, Hawkeye, Captain America a další. Právě jejich unikátní schopnosti a dovednosti byste pak měli používat při řešení akčních i puzzloidních sekvencí, které budou poskládány do známého mixu, jenž se LEGO od LEGO hry nemění, ale vybrušuje. Uvidíme, jestli v případě LEGO Marvel Super Heroes nebude už krapet přebroušený…

Nejnovější články