Svět ultra-realistického survivalu SCUM se rozrůstá o nové lokace
zdroj: tisková zpráva

Svět ultra-realistického survivalu SCUM se rozrůstá o nové lokace

11. 3. 2019 13:04 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Survival SCUM se proslavil mnoha prvky. Někoho zaujala míra detailů od počtu zubů majícího vliv na schopnost rozžvýkání potravy po rychlost běhu odrážející se od fyzické kondice. Jiné fascinuje lidská přirozenost v podobě vypouštění různých hmot různými otvory. Ale ať už jste se do hry pustili z libovolného důvodu, vám známý svět se přes víkend poměrně značně změnil.

SCUM se před víkendem dočkal nového patche, který přidal celkem čtyři novinky. Při bloudění drsným světem plným vězňů můžete narazit na novou brokovnici M1887, klasický pickup se dočkal několika nových barevných kombinací a celý ostrov se rozrostl o nové lokace.

Jednou z nich je těžařská oblast s dolem, která na povrchu zaujímá poměrně dost místa svými továrními budovami, ale ani důlní šachty nešetří na hloubce a šířce. Doly můžete prozkoumávat už teď, ale nic od nich nečekejte. Jsou totiž pusté a obsah se do nich dostane až v budoucích updatech.

SCUM zdroj: tisková zpráva

To samé platí o 24 ostrovech a ostrůvcích, které od nynějška tvoří panorama hlavního ostrova na kterékoliv pláži. Ani na nich si zatím moc zábavy neužijete, ale co není, může být a bude. Mapa hry se tak stává o něco zajímavější.

Patch dále upravuje minihru páčení zámků, která tvůrcům přišla moc jednoduchá, takže ji krapet ztížili. Šroubovák nyní vydrží 40 použití, základní paklíč čtyři a lepší paklíč šest použití. Nechybí ani zástup opravených bugů.

SCUM je v early accessu od konce loňského srpna a minimálně do letošního srpna si v něm ještě pobude.

Nejnovější články