Svět xcomovky Mutant Year Zero: Road to Eden navštíví parazitická rostlina a drsný los
zdroj: tisková zpráva

Svět xcomovky Mutant Year Zero: Road to Eden navštíví parazitická rostlina a drsný los

24. 5. 2019 10:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mutant Year Zero: Road to Eden je jedna z těch lepších her minulého roku. V kategorii Nejlepší strategie roku 2018 se u nás umístila na krásném třetím místě. Šárka ve své recenzi vyzdvihovala charismatické postavy, atmosférickou apokalypsu a špičkový soubojový systém. Pokud tedy této skvělé hry nemáte dost, další hodiny taktizování vás čekají v prvním rozšíření Seed of Evil.

DLC Seed of Evil naváže na události základní hry. To znamená, že se vracejí snadno zapamatovatelné postavy, nicméně nečekejte staré kulisy. Jak už název napovídá, děj se tentokrát točí kolem zlomyslné rostliny, která pohlcuje svět a napadá lidi a mutanty všeho druhu. V případě nepřátel tak budete čelit hybridním rostlinným ghúlům.

Na scénu ovšem přichází taky další hratelný mutant Big Khan, velký los, který je už od pohledu sympaťákem a snadno tak zapadne do původní party, která mu pomůže v boji s rostlinami. Jeho předností je rozdávání kritických zásahů, plamenomet a bouchání do země.

zdroj: Archiv

Rozšíření Seed of Evil už můžete předobjednávat na Steamu za 15 eur, nebo ho pořídíte i se základní hrou v deluxe edici. Datum vydání se posunulo z 25. června na 30. července, kdy DLC vyjde na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi. V ten samý den tedy na Switch konečně dorazí i základní hra.

zdroj: Archiv

Nejnovější články