Switch se dočká své první virtuální reality v dalším balíčku stavebnice Labo
zdroj: tisková zpráva

Switch se dočká své první virtuální reality v dalším balíčku stavebnice Labo

7. 3. 2019 15:01 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už tu byl takzvaný Variety Kit s rybařením, hraním na piáno, závoděním na motorkách a dalšími minihrami následovaný obřím batohem a hrou s robotem demolujícím město. Nintendo loni vydalo ještě třetí balíček zaměřený čistě na závodění s volantem a letadlem. Letošní první a v pořadí čtvrtá sada Laba si odvážně bere na paškál virtuální realitu.

Nečekejte žádnou ostrou konkurenci HTC Vive, Oculus Rift ani PS VR. Virtuální realita na Switchi má být především úplně prvním seznámením menších hráčů, které je navíc mnohem dostupnější než výše zmíněné headsety. Základní balení s brýlemi a kartonovou pistolí vás vyjde na doporučených 40 dolarů.

Následně si můžete pořídit dvě rozšíření, každé po dvaceti dolarech – v prvním najdete fotoaparát a slona, ve druhém ptáčka a pedál. Každá z pěti kreací nějakým způsobem funguje s brýlemi pro virtuální realitu a ve většině případů si jistě domyslíte jak. K dispozici bude i kompletní sada všeho zmíněného za 80 dolarů.

Nintendo Labo: VR Kit vstoupí na trh 12. dubna. Labo jako takové bylo podle naší redakce největším překvapením loňského roku a jak se zdá, jen tak nás překvapovat nepřestane. Co bude příště? Augmentovaná realita? Propojení s Pokémony? Netuším, ale rád se opět nechám vyvést z míry.

Nejnovější články