Talion, Batman nebo Mad Max? S novým Humble Bundle můžete být kýmkoliv
zdroj: tisková zpráva

Talion, Batman nebo Mad Max? S novým Humble Bundle můžete být kýmkoliv

24. 10. 2018 13:44 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

V podzimní záplavě titulů není moc pravděpodobné, že byste neměli co hrát, ale pokud máte před Vánocemi trochu hluboko do kapsy, máme pro vás řešení! Tedy, má ho Humble Bundle ve spolupráci s Warner Bros. Games. Středozem, Gotham i vyprahlá pustina jsou v něm za hubičku a dohromady vydají na stovky hodin zábavy.

Osobně před sebou spíš hrnu záplavu titulů, které si zahraju, „až jednou budu mít čas“, ale na dobré nabídky mám nos. A WB Games Classics Bundle jednou takovou zrovinka náhodou je. Už nejlevnější varianta za dolar kvalitou vydá za 10 obvyklých dolarových her, které nikdy nespustíte.

Dostanete totiž Shadow of Mordor a Batman: Arkham Origins. Dva-cet ko-run! V redakci sice máme v arkhamské sérii jiné favority, ale stejně je to jako vybírat manažerům Warner Bros. poklady z kapes saka. Navíc je u nich přibalená ještě kreativní logická hra Scribblenauts Unlimited, kde řešíte hádanky s pomocí vlastní představivosti a vynalézavosti.

Pokud za balíček zaplatíte víc než průměrně ostatní hráči, což v době psaní článku bylo něco kolem stokoruny, můžete si sychravý podzim zpříjemnit v postapokalyptické poušti Mad Maxe. Nebo s jednou z mých nejmilejších srdcovek, kterou by si měl zahrát každý už kvůli příběhu: Bastion. Pokud vám obojí připadá příliš dystopické, vždycky máte možnost jít seřezat pár superhrdinů v Injustice: Gods Among Us. Navrch studio přihodilo ještě 10% slevu na Lego hru s Úžasňákovými.

Za dvanáct dolarů, v přepočtu asi 270 korun, se potom do Arkhamu můžete vrátit ještě jednou. Tentokrát s Batman: Arkham Knight z roku 2015, a to včetně kompletního season passu.

A na co poputuje výtěžek z charitativní části tentokrát? Humble Bundle ho za říjen posílá charity: water, která se snaží vyřešit problém s přístupem k pitné vodě v rozvojových zemích, a Be The Match, programu na podporu dárců kostní dřeně, kteří zachraňují třeba pacienty s leukémií nebo lymfomem. Své příspěvky můžete jako obvykle rozdělit mezi vývojáře, charity a provozovatele dle vlastního uvážení.

Nejnovější články